Δυστυχώς τα ιατρικά νέα δεν ήταν ευχάριστα στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου.

Ο 16χρονος πλέι μέικερ της ομάδας της Θεσσαλίας, Χρήστος Σούλης, τραυματίστηκε στο παιχνίδι των «μπλε» με αντίπαλο τον Αίολο/Γόμφοι και υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Μάλιστα χάνει τον επερχόμενο τελικό του Εφηβικού Πρωταθλήματος ΕΣΚΑΘ, αλλά προέχει αναμφίβολα να χειρουργηθεί και να αναρρώσει με τον καλύτερο τρόπο, για να επανέλθει δριμύτερος στα παρκέ.

Η ανακοίνωση της διοίκησης, αναφέρει:

Δυστυχώς οι πιο δυσοίωνες εκτιμήσεις επιβεβαιώθηκαν κι έτσι ο τραυματισμός του 16χρονου Χρήστου Σούλη στο παιχνίδι της ανδρικής μας ομάδας με αντίπαλο τον Αίολο/Γόμφοι είναι σοβαρός, καθώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη έδειξε ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο βασικός point guard της εφηβικής μας ομάδας θα απουσιάσει από τον τελικό του Εφηβικού Πρωταθλήματος ΕΣΚΑΘ την ερχόμενη Κυριακή.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον νεαρό μας αθλητή, σύσσωμη η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θα σταθεί δίπλα στον Χρήστο σε ό,τι χρειαστεί. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα παρκέ.