Ο Νάσος Γκρέκας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αγρινίου στο πλαίσιο της στήλης «Συνέντευξη της εβδομάδας» για το «διπλό» που πήρε η ομάδα στα Πεύκα, αλλά και για το επόμενο παιχνίδι με τα Φάρσαλα (9/12) στο οποίο ξεκαθάρισε ότι οι Αγρινιώτες θέλουν πάση θυσία τη νίκη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νάσου Γκρέκα:

-Νάσο πετύχατε μια σπουδαία νίκη μέσα στα Πεύκα σε ένα παιχνίδι με αρκετές δυσκολίες. Τι θεωρείς ότι μέτρησε και ήρθε αυτό το διπλό;

«Πιστεύω ότι μείναμε για 45 λεπτά συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο μας. Δείξαμε χαρακτήρα και αυτό μέτρησε για να έρθει μια μεγάλη νίκη».

-Πιστεύεις ότι στο προηγούμενο παιχνίδι η ομάδα έδειξε ότι διαθέτει και μεγάλα ψυχικά αποθέματα;

«Βέβαια. Ήταν ένα ντέρμπι εκτός έδρας, το οποίο κρίθηκε στην παράταση και έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν κερδίσαμε και πλέον κοιτάμε τη συνέχεια».

-Ακολουθεί ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι με το Γ.Σ. Φαρσάλων. Είναι ακόμα ένα δυνατό τεστ που πρέπει να περάσετε με επιτυχία;
«Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό! Αυτή την Κυριακή παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να εμφανιστούμε πανέτοιμοι, γιατί πρέπει να κερδίσουμε για να παραμείνουμε στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας».

-Θεωρείς ότι οι νίκες και η παραμονή σας στην κορυφή θα “ζεστάνουν” ακόμα περισσότερο τον κόσμο της ομάδας;

«Νιώθω τον κόσμο της ομάδας μας δίπλα μας κάθε στιγμή. Θέλουμε να του δίνουμε χαρές και γι’ αυτό πρέπει να δουλεύουμε περισσότερο».

-Έχεις την αίσθηση ότι το φετινό πρωτάθλημα στο 2ο Όμιλο της Β΄ Εθνικής είναι το πιο δύσκολο των τελευταίων χρόνων;

«Είναι η τρίτη χρονιά που αγωνίζομαι σε αυτή την κατηγορία. Φέτος πιστεύω πως ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος και υπάρχουν πολλές ομάδες που “διψάνε” για διάκριση”!