Η Αχαγιά μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια και μία αρκετά αξιόλογη σεζόν, αλλά και μετά από τις ανακατατάξεις της ΕΟΚ, θα βρεθεί στη Β’ Εθνική κατηγορία τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Για το επίτευγμα αυτό, τους στόχους της ομάδας, αλλά και την προσωπική του θέση στο σύλλογο, μίλησε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας της Αχαγιάς, Ανδρέας Μπερδέσης στο www.axagia82.gr.

Μεταξύ άλλων δήλωσε περήφανος για την ομάδα που προπονεί, αλλά και πως το ρόστερ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί αναμένοντας όμως μία ή και δύο περιπτώσεις στις θέσεις των γκαρντ.

Δείτε τις δηλώσεις του coach Aνδρέα Μπερδέση στο axagia82.gr:

” Με χαροποιεί και με τιμά ιδιαίτερα να είμαι ο προπονητής της Αχαγιάς 82 στην πρώτη της παρουσία στη Β Εθνική. Προσπαθήσαμε από κοινού με τη διοίκηση να δημιουργήσουμε ενα ρόστερ, ώστε να πετυχουμε το στόχο μας, που φυσικά είναι η παραμονή στην κατηγορία.
Η επιλογη των αθλητων μας ήταν πρωταρχικά να είναι καλοί άνθρωποι και αθλητές που ανταποκρίνονται στην πίεση. Για αυτό το λόγο έμεινε και ενα μεγάλο μέρος του περσινού ρόστερ και συμπληρώθηκε και με παλιούς γνώριμους.
Το ρόστερ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, αν και εξετάζουμε ακόμα μια – δυο περιπτώσεις guard.
Πάνω από όλα όμως να έχουμε υγεία προσωπική και οικογενειακή και με την σκληρη δουλειά θα τα καταφέρουμε”.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου:

#ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ_ΙΣΤΟΡΙΑ #ΑΧΑΓΙΑ82 #ONE_TEAM_ONE_DREAM #ΑΝΔΡΕΑΣ_ΜΠΕΡΔΕΣΗΣ_HEAD_COACH

Δημοσιεύτηκε από Αχαγιά 82 Basketball Club στις Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020