Από τα Μέγαρα μετακόμισε στη Μάνδρα ο Μιχάλης Ραζής. Ο 26χρονος γκαρντ (1995, 1.85μ.) υπέγραψε στο Μανδραϊκό και ανακοινώθηκε σήμερα (21/8), ενισχύοντας την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Γιώργου Σταθούλη.

Την προηγούμενη χρονιά ο Ραζής πέτυχε 12 πόντους στους τέσσερις αγώνες που έπαιξε στη Β’ Εθνική με τη ΝΕΜ. Αυτό το καλοκαίρι έγινε ο 3ος νεοφερμένος παίκτης που υπέγραψε συμβόλαιο στο Μανδραϊκό μετά τον Μάνο Σπυρίδωνος και τον Χάρη Κωστόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παίκτης του Μανδραϊκού και με την “βούλα” ο Μιχάλης Ραζής‼️

Ο 26χρόνος γκαρντ θα προσδώσει ποιότητα στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας και θα αποτελέσει “όπλο” στα χέρια του κόουτς Σταθούλη.

“Εργάτης” και “παίκτης ομάδας” το προϊόν των ακαδημιών του Α.Λ.Φ. Αλίμου, αν και 26 χρόνων, έχει πολύτιμη εμπειρία από την Β’ Εθνική και την Α2. Έτσι θα έχει και καθοδηγητικό ρόλο για τους (πολλούς) νεαρούς συμπαίκτες του.

Μετά την 4η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων του 2011 με τον Α.Λ.Φ. Αλίμου και τις συμμετοχές σε όλα τα κλιμάκια της ΕΣΚΑΝΑ, το 2014 μεταγράφηκε στην Ένωση Τραχώνων Δία Αλίμου. Το 2017 ο Οίακας Ναυπλίου κινήθηκε για την απόκτηση του και αποτέλεσε βασικό μέλος των δύο σερί ανόδων των Ναυπλιωτών από την Γ’ Εθνική στην Α2.

Έπαιξε μάλιστα μία σεζόν στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ (2019-2020) προτού πάρει την απόφαση να αγωνιστεί στη Νεανική Εστία Μεγαρίδος (Β’ Εθνική) πέρσι.

Μιχάλη καλώς όρισες στην οικογένεια του Μανδραϊκού!».