Η εντός έδρας ήττα της προηγούμενης Κυριακής (13/2) από τον Κρόνο ήταν η 4η στη σειρά για το Μανδραϊκό. Η συνέχεια είναι μάλιστα ακόμα δυσκολότερη για την ομάδα της Μάνδρας, μιας και ακολουθεί το εκτός παιχνίδι με το πρωτοπόρο Αιγάλεω (20/2, 17:00) για τη 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής.

«Το Αιγάλεω είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν είναι ένας εύκολος αγώνας. Θα πρέπει να μπούμε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε άμυνα και επίθεση», τόνισε στη σελίδα του Μανδραϊκού στο Facebook ο Χάρης Λιούνης, 4ος σκόρερ της ομάδας με 113 πόντους συνολικά έπειτα από 15 αγωνιστικές.

«Στην προηγούμενη αγωνιστική με τον Κρόνο χάσαμε στις λεπτομέρειες. Ήταν ένας αγώνας που θέλαμε πολύ αλλά δυστυχώς δεν πήραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η εικόνα της ομάδας μας τους τελευταίους δύο αγώνες σίγουρα δεν είναι τόσο καλή όσο θα θέλαμε. Χάσαμε από ΕΦΑΟΖ και Κρόνο αλλά κοιτάμε τα λάθη μας, βελτιωνόμαστε κάθε μέρα μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις και είμαι σίγουρος ότι θα φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα στην συνέχεια του πρωταθλήματος», συμπλήρωσε ο νεαρός σέντερ.