Η ήττα από τον ΟΦΗ “πείραξε” πολύ τον Μανδραϊκό, ειδικά με τον τρόπο που έγινε και με την ομάδα της Μάνδρας να εκφράζει έντονα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών την περασμένη Κυριακή (5/12). Η ζωή όμως συνεχίζεται και την προσεχή Κυριακή (12/12) η ομάδα του Σπύρου Σταθούλη έχει μπροστά της ένα ακόμα πιο κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη Νίκαιας

«Τα κλειδιά της αναμέτρησης είναι τα ίδια σε όλα τα ματς για μένα διότι είμαστε μια νεανική ομάδα. Θα πρέπει να έχουμε ενέργεια καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, να είμαστε συγκεντρωμένοι και με υπομονή να φέρουμε στη Μάνδρα το επιθυμητό αποτέλεσμα», τόνισε αναφορικά με το μεθαυριανό ματς ο Χρήστος Κωστόπουλος.

Ο νεαρός γκαρντ μίλησε επίσης και για την εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ, τονίζοντας το εξής: «Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦΗ που είναι μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Το σχόλιο μου για τον αγώνα είναι ότι έτσι όπως εξελίχθηκε χάσαμε ένα δικό μας ματς, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Όσο αναφορά την φόρμα στην οποία βρίσκεται η ομάδα, προσπαθούμε καθημερινά να γίνουμε καλύτεροι και αυτό θα φανεί στα επόμενα ματς».