Δεν την χάρηκε την σεζόν. Χτύπησε στα τέλη Ιανουαρίου και εγχειρίστηκε μετά την ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη. Έως τότε, ο Αντριάνο Τοπάλι σε 18 ματς με την φανέλα της Δάφνης Δαφνίου μετρούσε 9.1 πόντους ανά παιχνίδι, έχοντας βελτιωθεί σημαντικά και στο μακρινό σουτ που αποτελούσε μελανό σημείο του τα προηγούμενα χρόνια (στον Αμύντα για παράδειγμα).

Η σεζόν μπορεί να έληξε άδοξα για αυτόν, με έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό αλλά είναι αυτό που λέμε: «Κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει». 

Το Μαρούσι, το οποίο έως την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων βρισκόταν στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Β’ Εθνικής με ρεκόρ 17-4 σε ισοβαθμία με τον Πανερυθραϊκό, θέλει διακαώς τον Τοπάλι στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, και φέρεται να έχει επισημοποιήσει το «φλέρτ» με μία δελεαστική πρόταση.

Συγκεκριμένα, στο στρατόπεδο του Αμαρουσίου θεωρείται σίγουρο ότι η ομάδα θα αγωνίζεται στην Α2 την επόμενη αγωνιστική περίοδο και τα σχέδια έχουν ξεκινήσει. Άλλωστε, η ομάδα των Βορείων προαστίων της Αττικής έχει ενημερώσει πως θα καλύψει το 100% των φετινών συμβολαίων και δεν έχει οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας του Covid-19 όπως φαίνεται.