Η ΦΕΑ πανηγυρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά άνοδο. Αυτή τη φορά η ομάδα από τη Φιλαδέλφεια πανηγυρίζει την άνοδό της στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Μετά και από την ανακοίνωση της ΕΟΚ, το συγκρότημα του Αλέξη Καρατζά πραγματοποίησε σπουδαία χρονιά μέχρι τη διακοπή της στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ιδιαίτερα στον άκρως ανταγωνιστικό 2ο όμιλο της κατηγορίας στον οποίο συμμετείχε.

Η ΦΕΑ τερμάτισε μετά και την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων στην 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έχοντας ρεκόρ 10-7 πίσω από τον πρωτοπόρο του ομίλου ΕΦΑΟΖ. Επίσης, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως η ομάδα της Φιλαδέλφειας είχε την καλύτερη επίθεση στον όμιλο με 1349 πόντους συνολικά στο ενεργητικό της.

Η ΦΕΑ μέσα σε τρεις πλήρως επιτυχημένες χρονιές από τη Β’ ΕΣΚΑ κατάφερε να βρεθεί στη Β’ Εθνική, έχοντας κατακτήσει μάλιστα και μία φορά το Κύπελλο της ΕΣΚΑ.

Δείτε την ανακοίνωση της ΦΕΑ για την άνοδό της στη Β’ Εθνική:

“Ύστερα από πολλές μέρες αγωνίας και αναμονής, οριστικοποιήθηκε η απόφαση η οποία λέει πως η ΦΕΑ Ν.Φ.Ν.Χ ανεβαίνει κατηγορία και για την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στην Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών!!

Η οικογένεια της ΦΕΑ ανέβηκε τα σκαλιά και φτάνει για πρώτη φορά στις πόρτες της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών! Ο αγώνας και η αφοσίωση των αθλητών και του προπονητικού Team της ΦΕΑ ανταμείφθηκαν και με το παραπάνω. Ο απώτερος στόχος που είχε η ομάδα μας στα πλάνα της για την σεζόν 2019-2020 επιτεύχθηκε, παρόλο που οι αγωνιστηκές υποχρεώσεις της σταμάτησαν στις 8 Μαρτίου, μετά τον νικηφόρο αγώνα απέναντι στην Ένωση Ιλίου, αφήνοντας την ΦΕΑ στην 2η θέση του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών.
Μετά την απόφαση των αρμοδίων αρχών να λήξουν όλα τα πρωταθλήματα και να ισχύσει η βαθμολογική κατάταξη ως έχει, η ΦΕΑ πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία της το εισιτήριο για την άνοδο στην Β’ Εθνική Κατηγορία!!

Η ΦΕΑ μας έχει πετύχει ένα αξιομνημόνευτο προσωπικό ρεκόρ. Αυτή είναι η 3η συνεχόμενη άνοδος για την ομάδα μας, 3η άνοδος σε τρεις συνεχόμενες σεζόν. Την σεζόν 2017-2018 ανέβηκε από την Β’ ΕΣΚΑ, στην Α’ ΕΣΚΑ. Ακριβώς την επόμενη χρονιά, η άνοδος ήταν και πάλι, από την αρχή της σεζόν στα πλάνα του κόουτς Καρατζά. Ετσι, την σεζόν 2018-2019 η ΦΕΑ ανέβηκε γι ακόμα μια φορά στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Και φέτος, για την σεζόν 2019-2020 η ΦΕΑ έδειξε από τι είναι φτιαγμένη, και έδωσε το παρόν στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κερδίζοντας την 2η Θέση του ομίλου και κατακτώντας το εισιτήριο για την 3η συνεχόμενη άνοδο της, αυτή που την οδηγεί στην Β’ Εθνική Κατηγορία!!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, το προπονητικό team, και την διοίκηση της ομάδας που στάθηκαν όλοι μαζί, ενωμένοι, δίπλα στην ΦΕΑ, τη ΦΕΑ της γειτονιάς μας, κερδίζοντας όλοι μαζί αυτή την άνοδο!
Μία μεγάλη χρόνια έπεται”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση: