Ο Ερμής Σχηματαρίου δεν έχει τα μάτια του στραμμένα μόνο στη σεζόν 2021-22 και στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Ο σύλλογος της Βοιωτίας ασχολείται εμπράκτως και με το μέλλον του, επενδύοντας σε νεαρούς αθλητές που μπορούν παράλληλα να στελεχώσουν και την ανδρική ομάδα. Ένας τέτοιος ενδεχομένως να είναι και ο Γεράσιμος Ανδρέου.

Ο 15χρονος γκαρντ (2005, 1.85μ.) ανακοινώθηκε σήμερα (18/9) από τον Ερμή και ο Νίκος Οικονόμου τόνισε σχετικά με το νέο απόκτημα της ομάδας του: «Επενδύοντας σε παιδιά με αγάπη για το μπάσκετ τους παρέχουμε το χώρο, ώστε να εξελιχθούν κ να αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου μας. Με εφόδια την υπομονή κ επιμονή θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε αυτό που έχω ως όραμα για τον Ερμή Σχηματαρίου.

Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την διοίκηση του Άτλαντα για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν παραχωρώντας μας τους αθλητές καθώς και το τεχνικό επιτελείο που παρείχαν τις σωστές βάσεις στα πρώτα βήματα αυτών των αθλητών ώστε να ανοιχτούν νέοι ορίζοντες στο χώρο της καλαθοσφαίρισης».

Μετά την προσθήκη του Παύλου η ομάδα του Σχηματαρίου έφτασε τις οκτώ φετινές προσθήκες, καθώς έχει αποκτήσει ακόμα τους Παύλο Ανδρέου, Δημήτρη Δουρούκη, Δημήτρη Αντωνίου, Ηλία Καλημέρη, Μιχάλη Μπότση, Χρυσοβαλάντη Μερδίτη και Γεράσιμο Ανδρέου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας συνεχίζει να επενδύει σε νέα παιδιά κάνοντας την υπόσχεση μας πράξη !!!

Με πρωταρχικό στόχο το μέλλον μας, ο σύλλογος μας ανακοινώνει την συνεργασία με τον αθλητή Γερασιμο Παύλου.

Ο Γεράσιμος είναι γεννηθείς το 2005 / 1.85 cm».