Την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε την Κυριακή (1/8) ο Ερμής Σχηματαρίου. Η αρχή έγινε με έναν 18χρονο, τον Παναγιώτη Ανδρέου, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις “1”-”2” και προέρχεται από το Γυμναστικό Σύλλογο «Άτλαντας 2008».

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγο «Άτλαντας 2008» που με την ενέργεια της να μας παραχωρήσει τον Παύλο, δηλώνει την έμπρακτη στήριξη της στο project του Ερμή Σχηματαρίου, ούτως ώστε ο σύλλογος μας να βοηθήσει στην εξέλιξη του μπάσκετ της περιοχής μας και το Σχηματάρι να γίνει ένα μπασκετικό κέντρο. Πιστεύουμε στις δυνατότητες του Παύλου και ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να κυλήσει αρμονικά, με βάση τα αθλητικά ιδεώδη που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια ως Ερμής Σχηματαρίου», τόνισε σχετικά ο πρόεδρος του συλλόγου, Φάνης Φλώτσιος.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Ερμή Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με το νεαρό αθλητή, Παύλο Ανδρέου.

Ο Παύλος Ανδρέου γεννήθηκε 2003, είναι 18 χρονών και αγωνίζεται στις θεσεις 1-2 και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την ομάδα μας, προερχόμενος από το Γυμναστικό Σύλλογο «Άτλαντας 2008».

Θα θέλαμε μέσω της παρούσας ανακοίνωσης να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο, Γυμναστικό Σύλλογο «Άτλαντας 2008» για τη συμφωνία παραχώρησης του παίκτη, υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο το project που έχει εκπονήσει ο σύλλογος μας και δη ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Οικονόμου, προκειμένου να δοθεί φέτος περισσότερος ουσιαστικός χώρος και χρόνος σε νέα παιδιά».