Η διοίκηση του Φιλίππου Βέροιας είχε ξεκαθαρίσει ότι βασικό μέλημα είναι να μείνουν στην ομάδα όλα τα σημαντικά γρανάζια του ρόστερ και συνεχίζει να κάνει πράξη τα λόγια της. Μετά του Ρίζο Καντάρκο, Δημήτρη Σουτζόπουλο, Φαίδωνα Παραπούρα και Ευθύμη Κοθρά, ο Φίλιππος ανανέωσε (για 1 χρόνο) και το συμβόλαιο του Γιώργου Τσιακλάγανου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φίλιππου Βέροιας: «Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Τσιακλάγκανο για έναν ακόμα χρόνο. Ο 25χρονος πολυσύνθετος small/power forward με καταγωγή από τον Βόλο βοήθησε τα μέγιστα στην πορεία ανόδου της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας που μόλις ολοκληρώθηκε και θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητικού team και στο επερχόμενο άκρως ανταγωνιστικό, όπως προβλέπεται, πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής.

Παραμένοντας αταλάντευτη στο πλάνο της διατήρησης του περσινού επιτυχημένου κορμού ως βασική της προτεραιότητα (και έχοντας ήδη ανανεώσει την συνεργασία της με 5 αθλητές από το περσινό ρόστερ), η διοικούσα επιτροπή συνεχίζει και λίαν συντόμως ολοκληρώνει τις επαφές της προς αυτήν την κατεύθυνση. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Τσιακλάγκανο και του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει μια επιτυχημένη χρονιά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο».