Μετά τον Νίκο Γεωργοπαπαδάκο και ο Βασίλης Γιατρούδης αναφέρθηκε στη σπουδαία κίνηση εν μέσω πανδημίας από τη διοίκηση του Εθνικού.

 Ο πρόεδρος του Εθνικού, Βασίλης Δέρβος, εξόφλησε όλα τα συμβόλαια τόσο των παικτών όσο και των προπονητών για τη φετινή σεζόν και ο Βασίλης Γιατρούδης που συμπλήρωσε δύο χρόνια στην ομάδα, αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική κίνηση εν μέσω πανδημίας.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Ολοκληρώνοντας 2 χρόνια στον Εθνικό (και ευελπιστώντας για πολλά ακόμη….)
Είχα την τιμή και την τύχη να γνωρίσω και να συνεργαστώ με έναν εξαιρετικό (πρώτα άνθρωπο και) μεγάλο ηγέτη Β.Δ , ο οποίος διαχρονικά έχει προσφέρει πολλά στο Εθνικό και κατ’ επέκταση στο ελληνικό μπάσκετ (που σημειωτέον εξόφλησε μέσω πανδημίας όλους τους παίκτες και staff) . Από δίπλα του φυσικά ο άμεσος συνεργάτης του Dimitris Karafantis ο οποίος μαζί με τον πρόεδρο έχουν επιτύχει πολλές ανοδους και χαρές στον κόσμο του Εθνικού από το 2011 και μετά (με κάποια ρεπο φυσικα…)
Παρά το νεαρό της ηλικίας μου , η ταπεινή μου γνώμη είναι, βλέποντας την τωρινή κατάσταση μακάρι να υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι σαν και αυτούς, που δίνουν ευκαιρίες και εμπιστεύονται νεα παιδιά όπως έκαναν μαζί μου και κρατάνε τις ομάδες υγιείς και πόλους έλξης για όλους τους αθλητές!!!

Υ.Γ : ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΆΣΚΕΤ, ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΈΖΗΣΕΣ