Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Κώστας Μπασδέκης. Ο έμπειρος γκαρντ του Εθνικού υποβλήθηκε την Πέμπτη (15/4) σε επιτυχημένη ιατρική επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί η ρήξη χιαστού συνδέσμου και έσω μηνίσκου δεξιού γόνατος, που υπέστη στον πρόσφατο αγώνα με τον Αργοναύτη Ραφήνας.

«Ο τραυματισμός του Κώστα ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για την ομάδα μας. Πάνω από όλα, όμως, στεναχωρηθήκαμε για τον ίδιο τον Κώστα, γιατί ξέρουμε πόσο ήθελε να μας βοηθήσει σ’ αυτό το κρίσιμο σημείο της σεζόν, αλλά και το πόσο θέλει να βρίσκεται μέσα στα παρκέ», τόνισε ο Δημήτρης Καραφαντής, ο οποίος επισκέφθηκε τον Μπασδέκη στο νοσοκομείο, εκφράζοντας και τη στήριξη όλης της ομάδας προς τον 1ο σκόρερ των Πειραιωτών έπειτα από 23 αγωνιστικές με 245 πόντους σε 18 παιχνίδια (13,6 κατά μέσο όρο).

«Κώστα, όπως σου είπα και από κοντά, είμαστε δίπλα σου σε ότι χρειαστείς και περιμένουμε να γυρίσεις γερός και δυνατός ξανά στα παρκέ. Εξάλλου ο Εθνικός έχει αποδείξει ότι είναι μία μεγάλη οικογένεια», πρόσθεσε ο επικεφαλής της επιτροπής μπάσκετ.