Η Καβάλα δεν τα κατάφερε το απόγευμα της Τετάρτης κόντρα στη Δάφνη Δαφνίου και γνώρισε την ήττα με 87-80 και με αυτό το αποτέλεσμα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το θεσμό του Κυπέλλου.

Η προσπάθεια των παικτών του Νίκου Πενταζίδη ήταν δεδομένη, μιας και στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι μείωσαν τη διαφορά ακόμα και στους 4 (80-76), όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν την ανατροπή. Μετά το τέλος του αγώνα, η διοίκηση του συλλόγου παρέθεσε δείπνο προκειμένου να δημιουργηθεί ενωτικό κλίμα ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, ενόψει και της δύσκολης σεζόν που είναι προ των πυλών.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας:

ΔΕΙΠΝΟ ENERGEAN KAVALA BC ΣΤΗ ΚΥΡΑ ΒΑΓΓΕΛΙΩ!

Εν όψει της ερχόμενης Αγωνιστικής Περιόδου 2019-2020 η Διοίκηση της ENERGEAN KAVALA BC παρέθεσε δείπνο σε παίκτες, προπονητές και ιατρικό team, στην γνωστή ψαροταβέρνα της πόλης μας Κυρά – Βαγγελιώ!

Κατά την διάρκεια του δείπνου δόθηκε η ευκαιρία μέσα σε ένα άνετο και όμορφο κλίμα να γνωριστούν όλοι καλύτερα μεταξύ τους και να συσφίξουν τις σχέσεις τους, πράγμα το όποιο είναι απαραίτητο για την συνέχεια!

Ευχαριστούμε την Ψαροταβέρνα Κυρά Βαγγελιώ για την ευγενική της χορηγία, καθώς και για την άψογη εξυπηρέτηση και φιλοξενία που μας παρείχε!