Οι αναβολές καλά κρατούν στη Β’ Εθνική για την ερχόμενη Κυριακή (13/3). Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, δεν πρόκειται να διεξαχθούν μεθαύριο για τη 19η αγωνιστική του 1ου και του 2ου ομίλου αντίστοιχα οι αναμετρήσεις Εθνικός – ΚΑΟΚ και Μελίσσια – Μανδραϊκός.

Ο λόγος και στις δύο περιπτώσεις είναι (ποιος άλλος;) ο κορονοϊός. Στην πρώτη περίπτωση εντοπίστηκαν επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα στην ομάδα της Κορίνθου, ενώ στη δεύτερη ο Μανδραϊκός εξακολουθεί να μην έχει ξεμπερδέψει με τον covid-19, οδηγώντας έτσι σε αναβολή δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

* Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid 19 στο σωματείο ΓΣ Μανδραϊκός, ο αγώνας ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ – ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ της 13/03/22 για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών ((2ος όμιλος) αναβάλλεται.

* Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid 19 στο σωματείο ΚΑΟ Κορίνθου Παλαίμων, ο αγώνας ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ – ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΛΑΙΜΩΝ της 13/03/22 για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών ((1ος όμιλος) αναβάλλεται.