Με τη σεζόν του Πανελευσινιακού να ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία σήμερα (8/5), ο προπονητής της ομάδας, ο Νίκος Βούλγαρης, απέστειλε μέσω των σόσιαλ μίντιά του το δικό του μήνυμα στους άμεσους συνεργάτες και τους παίκτες του για τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, που τους βρήκε στην 5η θέση του 1ου ομίλου με απολογισμό 12 νίκες και 12 ήττες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Στενάχωρο. Τελείωσε η χρονιά.

Οφείλω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Σε ανθρώπους που μου έδειξαν απεριόριστη εμπιστοσύνη. Στον πρόεδρο Γιάννης Φιλίππου που μου έχει συμπεριφερθει σαν παιδί του. Στον άνθρωπο-φίλο Panagiotis Kontos που είναι δίπλα μου μόνιμα. Σε όλη τη διοίκηση του συλλόγου. Στο team που παλεύει όλη τη χρονιά για να μην μας λείπει τίποτα . Παντελή – Κυριάκο Kostas Korbis σας Υπερευχαριστω , στον γιατρό μας Yiannis Tsolos που μας στήριξε, στον φυσιοθεραπευτη (αδερφός) Manos Papamanolis που έκανε τα πάντα.

Ένα ατελείωτο Ευχαριστώ για τη βοήθεια και μια συγνώμη για την πίεση που τους μετέφερα όλη τη χρονιά στους συνεργάτες μου Tolis Gerogiannis , Lefteris Patrinos , Alexandros Kyriakopoulos Nikos Glentis.

Στον φίλο και πρώην προπονητή της ομάδας Mathaios Karachalios που 2 χρόνια έμαθα πολλά.

Αλλά το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους παίκτες μου Θωμάς ΝΙΚΟΥ- Thanos Karampelas – Nikos Koutoulas – Κωνσταντίνος Δενδρινος – Θανασης Πουρης – Αλεξ Πετρογιαννος – Stelios Papafloratos – Kostas Moubi Moubarak – Eugenios Gr – Γιάννης Ρόκας – Σπύρος Κατσανεβακης – Πάνος Λεκάκης – Αποστόλης Μαυρομιχάλης- Γιοβαν Θεοδοσίου – Ηλίας Κρασάκης – Ανδρέας Ρεκ που με εμπιστευτηκαν, με στήριξαν, με σεβάστηκαν. Είναι οι πρώτοι μου αθλητές σε αντρικό επίπεδο και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!».