Ο Εθνικός Πειραιά φέτος στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του Νότιου ομίλου της Β’ Εθνικής ήταν μια από τις “ευχάριστες” εκπλήξεις του πρωταθλήματος. 

Παρά τα μικρά προβλήματα που αντιμετώπισε μεσούσης της σεζόν, αυτά ξεπεράστηκαν γρήγορα και βρέθηκαν μέχρι και την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ρεκόρ 13-8. 

Πλέον, οι άνθρωποι του Εθνικού κοιτάνε ήδη την επόμενη ημέρα για το σύλλογο και έχουν αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

“Μετά το πρόωρο τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής Κατηγορίας ο Εθνικός ξεκινάει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν. Η ομάδα μας αφήνει πίσω τη φετινή σεζόν και αρχίζει να καταστρώνει τα πλάνα της για τη νέα χρονιά

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού σηκώνει μανίκια και θα αρχίσει μαζί με το τεχνικό τιμ τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, φυσικά λαμβάνοντας υπόψιν και τα νέα δεδομένα που έχει δημιουργήσει στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στον χώρο του μπάσκετ η πανδημία του κορωνοϊού”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση: