Δεν έμεινε για πολλές ημέρες χωρίς προπονητή ο Άρης Νίκαιας μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Παύλο. Η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Μωυσιάδη, έναν προπονητή που είναι εδώ και 10 χρόνια υπεύθυνος στις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο Μωυσιάδης είχε διατελέσει πρώτος προπονητής στον Άρη και τη χρονική περίοδο από το 2009 έως το 2011. Αυτή τη φορά, βέβαια, θα έχει πολύ δύσκολο έργο, καθώς θα προσπαθήσει να κρατήσει την ομάδα στη Β’ Εθνική μετά το κακό ξεκίνημα στο 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής και την 7η ήττα σε εννέα αγώνες την περασμένη Κυριακή (12/12).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γιάννης Μωυσιάδης αναλαμβάνει το “τιμόνι” του αντρικού τμήματος μπάσκετ του συλλόγου που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Η διοίκηση του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Γιάννη Παύλου (που μέχρι την Κυριακή 12/12/2021 ήταν ο προπονητής του συλλόγου) για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Η διοίκηση του σωματείου σε μια κομβική στιγμή προχωρά σε αλλαγή προπονητή με σκοπό την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας με τελικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη στους αθλητές και το νέο προπονητικό επιτελείο.

Ο Γιάννης Μωυσιάδης είναι ένας προπονητής από τα “σπλάχνα” του συλλόγου, είναι Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα καλαθοσφαίρισης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητισμού.

Υπήρξε προπονητής της Ανδρικής ομάδας του συλλόγου από το 2009 έως το 2011 καθώς επίσης είναι υπεύθυνος της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης από το 2011 έως και σήμερα.

Συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Ντακοβάνος επίσης Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής».