Την απόκτηση του Θάνου Βασιλείου ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (14/9) η γενική αρχή του Αργοναύτη Ραφήνας, που έκανε δικό της ένα φέρελπι διεθνή αθλητή με ιδιαίτερο potential!

Ο 18χρονος forward, που έχει περάσει και από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού πριν από 2 χρόνια, έχει αλλάξει συνολικά 3 ομάδες στην καριέρα του και αποτελούσε σταθερό μέλος της Εθνικής Παμπαίδων και Παίδων.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Βασιλείου θα περάσει το μεγαλύτερο τμήμα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στο εφηβικό τμήμα του συλλόγου και όχι στη Β’ Εθνική με το ανδρικό, προκειμένου να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής για να είναι ακόμα πιο έτοιμος και μπαρουτοκαπνισμένος για το 2022-23.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

« “Επένδυση” για το μέλλον με Βασιλείου για τον Αργοναύτη.

Ο Αργοναύτης Ραφήνας ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρόνου διεθνή ταλαντούχου φόργουορντ Θάνου Βασιλείου (1,92μ.).

Με την προσθήκη του Θάνου είναι ξεκάθαρο το πλάνο ανάπτυξης και ενίσχυσης των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου με όραμα για το μέλλον. Ο Θάνος θα ενισχύσει σημαντικά και την προσπάθεια της εφηβικής ομάδας για τη φετινή σεζόν.

Ξεκίνησε το μπάσκετ από μικρή ηλικία στον ΟΚΑ Μεσογειων, όπου από τότε βρισκόταν στα κλιμάκια της ΕΣΚΑ.
Τη σεζόν 2016/17 κλήθηκε στα κλιμάκια της Εθνικής Παμπαίδων.
Τις σεζόν 2017/18 και 2018/19 αγωνίστηκε στο BAC( Ακαδημια Αθηνών) όπου αποτέλεσε και μέλος της Εθνικής Παμπαίδων και Παίδων αντίστοιχα.
Τη σεζον 2019/2020 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό. Την τελευταία σεζον 2020/21 αγωνίστηκε ξανά με το BAC( Ακαδημια Αθηνών)!

Θάνο καλώς ήρθες στην οικογένεια του Αργοναύτη»