Μια από τις “αποκαλύψεις” του φετινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής όπως χαρακτηρισικά αναφέρει και ο σύλλογος από τον Πειραιά, ο Δημήτρης Λιβανός ανανέωσε την συνεργασία του με τον Εθνικό και για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Δείτε την ανακοίνωση του Εθνικού Πειραιά:

«H Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Λιβανό. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας θα παραμείνει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον Εθνικό και θα έχει την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις, που έκανε τη σεζόν 2020-21.

Ο Δημήτρης Λιβανός ήταν από τις αποκαλύψεις του φετινού πρωταθλήματος, καθώς στις τέσσερις αγωνιστικές που παίχτηκαν έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και έδωσε πολύτιμες βοήθειες στον Εθνικό, ώστε να κάνει το 4/4. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής σε τέσσερις αγώνες είχε κατά μέσο όρο 8 πόντους».

Δείτε τις δηλώσεις του Δημήτρη Λιβανού:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη τους σε όλους τους τομείς. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω την φανέλα του Εθνικού, καθώς πέρσι δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν λόγω της πανδημίας. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Δείτε τη σχετική δημοσίεση: