Η ομάδα του Παπάγου ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον κόουτς, Γιώργο Διαμαντόπουλο.

Μπορεί να έχουμε επιστρέψει σε μία κάποια κανονικότητα, χρειάζεται όμως ακόμη προσοχή, αφού όπως τονίζουν οι ειδικοί ο ιός ακόμη καραδοκεί.

Οι ομάδες λοιπόν, λόγω του ότι όλα τα Εθνικά Πρωταθλήματα διακόπηκαν, προσπαθούν να δουν την επόμενη μέρα και να οργανώσουν τα πλάνα τους.

Αυτό ήδη ξεκίνησε να κάνει το Α.Σ. Παπάγου, αφού μετά από επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, ο προπονητής, Γιώργος Διαμαντόπουλος, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας.

Με ανάρτηση στο προσωπικό λογαριασμό της ομάδας, ανακοίνωσαν πως, «Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή του ανδρικού τμήματος μπάσκετ ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, στον οποίο θέλει να ευχηθεί και δημόσια καλή επιτυχία ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν».

Ο προπονητής κ. Διαμαντόπουλος, λίγη ώρα μετά τη συμφωνία του να παραμείνει στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας και την αγωνιστική περίοδο 2020-21, δήλωσε:

«Υπήρξε ταύτιση απόψεων με όλη τη διοίκηση σε θέματα βασικά για μένα που έχουν να κάνουν με το ρόστερ, την οργάνωση αλλά και τους στόχους που έχει η ομάδα για τη νέα χρονιά. Από τη στιγμή που συνέβη αυτό δεν μπορούσε παρά να μας πάρει πέντε λεπτά για να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας.
Στόχος μας είναι να κρατήσουμε έναν πολύ σημαντικό κορμό και με τις κατάλληλες προσθήκες να δημιουργήσουμε μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική.
Θα είναι μια χρόνια δύσκολη και περίεργη μετά από όλα αυτά που ζήσαμε και θα ζήσουμε για ένα διάστημα στο άμεσο μέλλον. Χρειάζεται υπομονή, κατανόηση και μεγάλη προσπάθεια απ’όλους και τότε θα έρθουν τα αποτελέσματα που πρέπει.
Η βοήθεια του κόσμου τώρα πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη στην ομάδα για να μπορέσουμε όλοι μαζί να την οδηγήσουμε εκεί που πρέπει».

Δείτε εδώ την ανάρτηση: