Η ομάδα από τη Νέα Φιλαδέλφεια ανανέωσε μισή “ντουζίνα” παικτών εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, μετά την άνοδο που κατάφερε να πανηγυρίσει φέτος.

Οι αθλητές που θα φορούν τη φανέλα της ΦΕΑ και τη νέα χρονιά είναι οι εξής: Λευτέρης Καραλευθέρης, Αλέξης Στεργιάκης, Αλέξανδρος Μπάρδας, Κώστας Πανουσόπουλος, Χάρης Λίτσιος και Μάριος Μοίρας.

Δείτε την ανακοίνωση της ΦΕΑ:

“Η ΦΕΑ μας, μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρόνια στην Γ’ Εθνική Κατηγορία η οποία συνοδεύτηκε με την άνοδο της και όντας στο στάδιο της διαμόρφωσης του ρόστερ για την νέα σεζόν, έχει ήδη ανανεώνει τα συμβόλαια με παίκτες κλειδιά της φετινής πορείας της.

Μαζί, στο πλευρό της ΦΕΑ στη Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών θα συνεχίσουν οι Λευτέρης Καραλευθέρης, Αλέξης Στεργιάκης, Αλέξανδρος Μπάρδας, Κώστας Πανουσόπουλος, Χάρης Λίτσιος και Μάριος Μοίρας.
Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως και την νέα χρονιά, οι έξι αυτοί αθλητές θα αγωνίζονται για την φανέλα της ΦΕΑ. Έξι αθλητές, ο καθε ένας με μεγαλύτερη εμπειρία από τον άλλον. Αλλά όλοι τους έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό πως έχουν αποδείξει περίτρανα πως δεν υπάρχει “ταβάνι” στο ταλέντο τους.

Άλλη μια χρονιά, γεμάτη θέαμα και συγκινήσεις μας περιμένει!!”

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του σωματείου: