Μεγάλη ανάσα στο βαθμολογικό κομμάτι και στη μάχη που δίνει για παραμονή στην Β΄Εθνική και τον 3ο όμιλο, μετά τη νίκη επί του ποιοτικού Έσπερου Λαμίας με 74-68.

Μετά από κάθε επιτυχία, οι «κιτρινόμαυροι» ψηφίζουν τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας, μέσα από ψηφοφορία τεχνικού επιτελείου και παικτών και αυτή τη φορά την τιμητική του είχε ο Σταύρος Αργύρης.

Άλλωστε έκανε εξαιρετικό παιχνίδι με 5 πόντους, 11 ασίστ και 18 ριμπάουντ και έτσι αναδείχθηκε MVP της 5ης και πολύτιμης φετινής επικράτησης των Θεσσαλών.

Η σχετική ανακοίνωση:

● Βραβείο πολυτιμότερου Παίκτη αγώνα: www.MUSICAPLUS.gr / MVP

Μετά από κάθε νικηφόρο αγώνα οι #Παίκτες και οι #Προπονητές της ομάδας μας ψηφίζουν για τον πολυτιμότερο παίκτη. Τα κριτήρια δεν είναι μόνο αγωνιστικά, αλλά ο νικητής βγαίνει μέσα από παραμέτρους που η αγωνιστική οικογένεια μας, αποφασίζει.

Musicaplus.gr / #MVP για τον αγώνα με τον Έσπερο Λαμίας είναι ο #Σταύρος_Αργύρης που έκανε εξαιρετική εμφάνιση με: 5 πόντους / 11 Ασίστ / 18 Ριμπάουντ. Ο Σταύρος είναι ίσως το μοναδικό τεσσάρι της #ΒΕθνικής που μπορεί στην πίεση που δεχόμαστε στη μπάλα, να μεταμορφώνεται σε περιφερειακό παίκτη και να αποσυμπιέζει την ομάδα, να παίζει με άνεση στο post και να σουτάρει τρίποντο.

Ο MVP παρέλαβε ένα μπουκάλι κρασί, ως δώρο από το www.MUSICAPLUS.gr (Υπηρεσίες μουσικής και Ραδιοφώνων) που είναι Χορηγός μας και τη φετινή χρονιά.

musicaradio.gr | Musicaplus.gr | #MUSICA_Videos | #MUSICA_Project