Ο ΑΟ Αιγάλεω και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Αντώνης Τιρτιράκης, κάλεσαν τους φίλους της ομάδας σε μια κρίσιμη συνάντηση την Τετάρτη (15/7, 19:30) στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Σταδίου «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα «ipolimas.gr» εκεί θα είναι και ο πρόεδρος του Διαγόρα Δρυοπιδέων, Γιαννούλης Καλλίλας, ο οποίος θα ανοίξει τα χαρτιά του για τον ιστορικό σύλλογο και θα φανεί αν θέλει να πάρει τα ηνία του Αιγάλεω.

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Γιαννούλη Καλλίλα, ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, που είναι μεν ομάδα της Κύθνου, αλλά εδρεύει στο Αιγάλεω, ήταν να ανέβει στη Basket League. Τελικά όμως, το ΑΦΜ του απορροφήθηκε από τον Ιωνικό Νικαίας.

Στη συνάντηση θα φανεί φυσικά το μέλλον της ομάδας και ο ρόλο τους Γιαννούλη Καλλίλα στην επόμενη μέρα του ιστορικού συλλόγου, που έπαιζε κάποτε στην Basket League.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «ipolimas.gr» ανέφερε για την κρίσιμη συνάντηση:

Η ιστορική συνάντηση για το μέλλον του Αιγάλεω στο μπάσκετ.

Ο Κύβος ερρίφθη, είναι ένα ρευστό καλοκαίρι σε όλα τα αθλητικά δρώμενα της χώρας έπειτα από την λαίλαπα του κορωνοϊού, και οι εξελίξεις τρέχουν και στον χώρο του μπάσκετ της πόλης μας.

Την Τετάρτη το απόγευμα στις 7.30 στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού Σταδίου «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» ο ΑΟ Αιγάλεω και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Αντώνης Τιρτιράκης, καλούν όλους του φίλους της μπασκετικής ομάδας του Σίτι να βρεθούν στην συνάντηση, όπου ο συμπολίτης μας Γιαννούλης Καλλίλας, με την τεράστια δυναμική στον χώρο του αθλήματος που λατρεύει, και τις επιτυχίες που έχει πετύχει εδώ και αρκετά χρόνια, θα ανοίξει τα χαρτιά του, θα κάνει γνωστές τις θέσεις του για την ομάδα μπάσκετ του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ και μόνο, σε μία ανοιχτή συζήτηση, που σκοπό έχει το καλύτερο αύριο για το Σίτι!