Με τον Χάρη Φόρο στο “τιμόνι” θα πορευτεί την επόμενη χρονιά στη Β’ Εθνική ο Αίολος-Γόμφοι, η νεοσύστατη ομάδα που προέκυψε από τη συνένωση των δύο τρικαλινών συλλόγων. Ο Θοδωρής Πανάρας θα έχει ρόλο ασίσταντ κόουτς στη νέα ομάδα.

Μέχρι στιγμής ο Αίολος-Γόμφοι Τρικάλων έχουν ανακοινώσει την παραμονή δύο παικτών από την ομάδα του Αίολου, του Μάκη Θέου και του Αλέξανδρου Κολότσιου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τον Φόρο:

«Η ομάδα του Αίολου – Γόμφοι Τρικάλων ανακοινώνει ότι ο προπονητής που θα οδηγήσει τον σύλλογο στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα είναι ο Χάρης Φόρος.

Ο τρικαλινός προπονητής με τη γνωστή του μπασκετική και ανθρώπινη αξία αποτελεί σίγουρη επιλογή για την δημιουργία μιας αξιόλογης ομάδας.

Η διοίκηση του Αίολου – Γόμφοι Τρικάλων του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του!».

Η ανακοίνωση για τον Πανάρα:

«Στο τεχνικό τιμ του Αίολου – Γόμφοι Τρικάλων από τη θέση του βοηθού προπονητή θα βρίσκεται ο Θοδωρής Πανάρας.

Μετά από μια μεγάλη και σπουδαία καριέρα ως παίκτης πλέον θα δοκιμάσει στην άκρη του πάγκου δίπλα στον Χάρη Φόρο. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει εξίσου καλά και από τη νέα του θέση.

Ευχόμαστε στον Θοδωρή Παναρά καλή επιτυχία, με υγεία στη νέα πρόκληση για την μπασκετική του καριέρα».

Η ανακοίνωση για τη νέα ομάδα:

«Τα σωματεία Αίολος Τρικάλων και Γυμναστικός Σύλλογος Γόμφων, ανακοινώνουν προς τους φίλους τους μπάσκετ την αγωνιστική τους σύμπραξη, με την δημιουργία μιας νέας ομάδας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ.

Η νέα ομάδα θα λέγεται Αίολος – Γόμφοι Τρικάλων και ο στόχος της δημιουργίας είναι να αγκαλιάσει όλους τους φιλάθλους του μπάσκετ στην περιοχή μας.

Μέλημα η δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, που θα αγωνίζεται στο παρκέ με στόχο πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το τρικαλινό μπάσκετ έχει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης. Μέσα από την προσπάθεια, την σοβαρότητα, αλλά και την στήριξη των φιλάθλων βήμα με βήμα θα επιδιώξουμε για κάτι το θετικό.

Ξέρουμε ότι δεν είναι η ώρα των λόγων αλλά των έργων. Πάνω σ’ αυτό η συνεργασία πιστεύουμε ότι θα φέρει και τα ανάλογα αποτελέσματα και όλοι ενωμένοι να δουλέψουμε για το καλό και την πρόοδο του Τρικαλινού μπάσκετ.

Ο πρόεδρος του Αιόλου (Δημήτρης Παπαγεωργίου)

Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Γόμφοι (Γιώργος Ηλιάδης)».