Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Λεωνίδας Τριανταφύλλου θα αγωνίζεται στους Ίκαρους Τρικάλων. Ο 35χρονος γκαρντ (1.88μ.) πήγε στους Ίκαρους το καλοκαίρι του 2020, προκειμένου να βοηθήσει την τρικαλινή ομάδα στην προσπάθεια της να ανέβει στην Α2.

Ο Τριανταφύλλου πέτυχε 29 πόντους σε δύο αγώνες με τους Ίκαρους, πριν διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας. Συνολικά έχει παίξει έξι χρόνια στη Β’ Εθνική με τέσσερις διαφορετικές ομάδες (Αίολο Τρικάλων, Τιτάνες Παλαμά, Ερμή Αγιάς και Ίκαρους Τρικάλων), έχοντας συνολικό απολογισμό 1.581 πόντους σε 133 αγώνες.

Ο έμπειρος γκαρντ αποτελεί την πρώτη ανανέωση των Ικάρων μετά την παραμονή του Γρηγόρη Γιασσάρη στην τεχνική ηγεσία. Στο μεταξύ οι Τρικαλινοί έχουν αποκτήσει και τους Νίκο Μπουργανό, Θανάση Τσιαβέ.

Η ανακοίνωση των Ικάρων Τρικάλων:

«Οι Ίκαροι Τρικάλων ανακοινώνουν την πρώτη ανανέωση συνεργασίας για την φετινή σεζόν.

Ο Λεωνίδας Τριανταφύλλου, ένας αθλητής κόσμημα για το τρικαλινό μπάσκετ, έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα φορά και πάλι τα “κιτρινόμαυρα”. Ο προπονητής Γρηγόρης Γιασσάρης, ποντάροντας τόσο στις ικανότητες του όσο και στην ακεραιότητα του χαρακτήρα του, εισηγήθηκε την παραμονή του.

Ο πολύπειρος γκαρντ έχει πλούσιες παραστάσεις από τις μεγάλες εθνικές κατηγορίες, διαθέτει μεγάλη εκτελεστική δεινότητα έξω από τα 6,75.

Λεωνίδα…. μαζί συνεχίζουμε και τη νέα σεζόν!!!».