Το δικό τους «ευχαριστώ» στις τοπικές Αρχές, από τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό μέχρι το Δήμο Τρικκαίων, θέλησαν να δώσουν οι Ίκαροι Τρικάλων για τη συμπαράστασή τους κατά τη διάρκεια της σεζόν 2020-21.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η περασμένη αγωνιστική σεζόν του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής κατηγορίας ήταν η πλέον δύσκολη για όλα τα σωματεία της χώρας.

Οι Ίκαροι Τρικάλων έζησαν στο πετσί τους τις επιπτώσεις της πανδημίας και με το παραπάνω αλλά κατάφεραν να επιβιώσουν και να κάνουν προγραμματισμό για τη νέα τους σεζόν. Στην περσινή δύσκολη προσπάθεια αρωγοί της ομάδας μας ήταν τόσο η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων όσο και ο Δήμος Τρικκαίων.

Το ΔΣ των Ικάρων Τρικάλων θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον Περιφεριάρχη Κώστα Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού Άκη Αναστασίου για την αγαστή συνεργασία η οποία βοηθά γενικότερα στην ανάπτυξη του μπάσκετ στην περιοχή μας.

Η νέα αγωνιστική χρονιά αναμένεται να είναι πιο δύσκολη με περισσότερες απαιτήσεις αλλά σαν Ίκαροι Τρικάλων είμαστε βέβαιοι πως οι τοπικές αρχές θα βρίσκονται και πάλι στο πλευρό μας για να διευκολύνουν το έργο μας».