Οι Ίκαροι Τρικάλων απέδρασαν με μία σημαντική νίκη από το Βόλο την Κυριακή (19/12), όπου κατέβαλαν τη Νίκη με 64-62, συνεχίζοντας να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από 10 αγωνιστικές στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι προπονητές των δύο ομάδων, καθώς και οι Μανώλης Σκουφεζής (Νίκη Βόλου) και Σταύρος Παρδακάς (Ίκαροι), μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου.

«Το παιχνίδι είχε ένταση, δυνατό ρυθμό, δυνατές άμυνες, κρίθηκε σε ένα σουτ. Αυτό που θέλω να κρατήσω εγώ, είναι ότι παίξαμε σε έναν ωραίο κόσμο. Μπράβο στα παιδιά τα δικά μας, περάσαμε δύσκολη εβδομάδα, βάλαμε το εγώ κάτω από την ομάδα και τους ευχαριστώ πολύ γι αυτό.», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής των Ικάρων, Γρηγόρης Γιασσάρης.

«Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και καθοριστικό ρόλο έπαιξε η απειρία κάποιων παιδιών», δήλωσε από τη μεριά του ο Ανδρέας Μαύρος, που πρόσθεσε: «Υπάρχει πολύ νέο αίμα και είναι δύσκολο να διαχειριστούμε την κατάσταση, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε».

Τα highlights της αναμέτρησης και οι δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου:

Πηγή φωτογραφίας: Techitserious Productions