Την περασμένη πλέον Τετάρτη (22/12), η Ένωση Ιλίου, αν και βρέθηκε μέχρι και το +21 με μόλις 8 λεπτά για το φινάλε της αναμέτρησης, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ανεβασμένου Πανελευσινιακού και γνώρισε εν τέλει την 6η της ήττα φέτος σε 10 παιχνίδια στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Ωστόσο, οι Αθηναίοι εξέδωσαν «πύρινη» ανακοίνωση κατά της διαιτητικής ομάδας του αγώνα, καθώς, όπως αναφέρουν με επίσημη ανακοίνωσή τους, θεωρούν ότι επηρέασαν την έκβαση!

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου συγχαίρει την διοίκηση και την ομάδα Καλαθοσφαίρισης του Πανελευσινιακού για την καθόλα άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα μας, στην μεταξύ μας αναμέτρηση της Τετάρτης 22/12 και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία και επιτυχίες για τον σύλλογο.

Θα θέλαμε όμως να σταθούμε και να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας ως προς την διαιτησία της αναμέτρησης, των κυρίων Αναστασίου, Ορφανού και της κυρίας Λαζόγκα οι οποίοι στην τελευταία περίοδο του αγώνα, δεν στάθηκαν στο ύψος της αναμέτρησης και επηρέασαν με τις αποφάσεις τους την έκβαση του παιχνιδιού κατά της ομάδας μας. Ελπίζουμε στις επόμενες αναμετρήσεις να μας επιτρέψουν οι αγώνες να κρίνονται καθαρά από τους αθλητές και τα δικά τους λάθη.

Επιφυλασσόμαστε για τις επόμενες κινήσεις μας ως προς την διαμαρτυρία μας αυτή με αποδείξεις υλικού τόσο προς την Ομοσπονδία, όσο και την ΚΕΔ.
Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές και πάνω από όλα υγεία».