Άλλος ένας παίκτης από τη σεζόν 2021-22 θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στην Ένωση Ιλίου. Ο λόγος για τον Γιώργο Κοντούλη, τον 19χρονο (2003) που είχε συμμετοχή σε εννέα αγώνες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής, δίχως πάντως να σκοράρει.

Ο Κοντούλης έγινε έτσι ο 11ος παίκτης που ανανέωσε στην ομάδα του Τάκη Πανούλια, μετά τους Ανδρέα Σπυρόπουλο, Παναγιώτη Τσιουμπρή, Οδυσσέα Μπέλλα, Αρη Φουντά, Γιώργο Δουρουντού, Χάρη Μπαρμπαρή, Ηλία Δαρμή, Θοδωρή Πανουσόπουλο, Κώστα Πανουσόπουλο και Παύλο Κοσμίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιώργο Κοντούλη, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας και στο φετινό ταξίδι της στην Β΄Εθνική.

Ο Γιώργος είναι αθλητής από τις υποδομές του συλλόγου και έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια πως το μέλλον του ανήκει, καθώς με την δουλειά όλως αυτών των ετών και που θα συνεχίσει να κάνει και φέτος θα είναι την φετινή σεζόν ένα ακόμη πολύτιμο όπλο για τον προπονητή μας Τάκη Πανούλια.

Ευχόμαστε στον Γιώργο υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε μαζί κάθε στόχο της ομάδας μας».