Η Ένωση Ιλίου είπε αντίο και ευχαρίστησε για την προσφορά τους έναν προς έναν, τέσσερις παίκτες από την περσινή χρονιά που δεν θα συνεχίσουν και του χρόνου στην ομάδα. Αυτοί είναι οι Δημήτρης Τσακίρης, Άκης Δάλλας, Κώστας Μανταλβάνος και Θάνος Μπολάτογλου.

Οι ανακοινώσεις της Ένωσης για τους τέσσερις παίκτες:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου δεν θα πορευτεί την σεζόν 2021-2022 με τον αθλητή Δημήτρη Τσακίρη ο οποίος θα αποτελεί πάντοτε μέλος της οικογένειας μας.

Ο Δημήτρης τα χρόνια που αγωνίστηκε στην Ένωση Ιλίου έδειξε τις ικανότητες του, αλλά κυρίως είναι ένας αθλητής πάνω από όλα με ήθος και δυνατό παράδειγμα για τους νεότερους αθλητές.

Ευχαριστούμε για όλα Δημήτρη και σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και καλή τύχη στον επόμενο σταθμό της καριέρας σου».

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου δεν θα πορευτεί την σεζόν 2021-2022 με τον αθλητή Άκη Δάλλα, ο οποίος θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν με την ομάδα ανδρών του Εύνικου.

Ο Άκης αποτελεί ένα δικό μας παιδί, ένα μέλος της οικογένειας μας που σίγουρα στο μέλλον οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά. Ευχόμαστε τα όμορφα πράγματα που μας έχει δείξει τα προηγούμενα χρόνια, με την σκληρή δουλειά που έχει κάνει, αλλά και τις ικανότητες που έχει, να τα ξεδιπλώσει στο παρκέ και την εφετινή σεζόν και να επιτύχει στο μέλλον όσους στόχους και αν θέσει.

Άκη σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και να είναι αυτή η σεζόν γεμάτη επιτυχίες».

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου και ο Κώστας Μανταλβάνος δεν θα πορευτούν μαζί την σεζόν 2021-2022, όμως πάντοτε θα αποτελεί μέλος της οικογένειας μας και ίσως στο μέλλον οι δρόμοι μας να ενωθούν και πάλι.

Ευχόμαστε στον Κώστα υγεία πάνω από όλα και κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του. Ο Κώστας αποτελεί έναν αθλητή με μεγάλες ικανότητες και που μπορεί να επιτύχει όσα θα όνειρα του θέσει ως στόχο. Τα χρόνια που βρέθηκε στην Ένωση Ιλίου μας βοήθησε τα μέγιστα και αποτέλεσε στυλοβάτη στη θέση του σέντερ, ενώ έδινε πάντοτε το καλό παράδειγμα στους νεότερους με τη δουλειά του.

Καλή επιτυχία σε κάθε σου βήμα Κώστα μας!».

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου δεν θα πορευτεί μαζί με τον Θάνο Μπολάτογλου την σεζόν 2021-2022, όμως οι δρόμοι μας κάπου στο μέλλον θα συναντηθούν ξανά, καθώς ο Θάνος για όλους μας αποτελεί οικογένεια.

Ευχόμαστε στον Θάνο να έχει υγεία πάνω από όλα και να επιτύχει κάθε στόχο που θα βάλει, καθώς αποτελεί έναν αθλητή παράδειγμα, αν και νεαρός σε ηλικία, με ήθος και ταλέντο που μπορεί να κάνει όσα ονειρευτεί στο άθλημα μας μελλοντικά.

Καλή αρχή στο επόμενο βήμα της καριέρας σου Θάνο μας».