Ο Ντίνος Καλαμπάκος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Κοροίβου ώστε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας της Ηλείας στην μετά Χάρη Μαρκόπουλου εποχή, με τον πρώην τεχνικό του Παγκρατίου να εξαργυρώνει με τον καλύτερο τρόπο την συγκλονιστική χρονιά που πραγματοποίησε πέρυσι με την Αθηναϊκή ομάδα, την οποία οδήγησε στα πλέι οφς ανόδου.

Ο 52χρονος τεχνικός αποφάσισε πως η πρόκληση της Α1 είναι το καλύτερο δυνατό για την συνέχεια της καριέρας του, και έτσι από σήμερα και πέρα είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της ομάδας της Αμαλιάδας.

Αναλυτικά:

H K.A.E Kόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Ντίνο Καλαμπάκο. Η ανάδειξη του ως καλύτερου προπονητή της Α2 την χρονιά που πέρασε, αλλά κυρίως η αγωνιστική του φιλοσοφία, η προσήλωση και η πίστη του στον νέο Έλληνα αθλητή του μπάσκετ, αποτέλεσαν τα ιδιαίτερα στοιχεία της επιλογής μας και θα αποτελέσουν τα θεμέλια πάνω στα οποία θα κτιστεί η ομάδα μας , βγάζοντας στο γήπεδο την άποψη και την φιλοσοφία μας για το Ελληνικό μπάσκετ.