Το ενδεχόμενο της αποχώρησής του άφησε ανοιχτό ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης, καθώς η αυστηρή κριτική που ασκείται στη διοίκηση της ομάδας των Τρικάλων έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια.

Ο σύλλογος της Θεσσαλίας έχει παρουσιάσει στασιμότητα στα θέματα των μεταγραφών, αλλά και σε αυτό του προπονητή, γεγονός που προκαλεί ανησυχίες και γκρίνιες, και οι επόμενες μέρες φαντάζουν κρίσιμες.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, ωστόσο, ξέσπασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον «FM 100», λέγοντας: « Εφόσον βρεθεί η διάδοχη κατάσταση θα αποχωρήσω από την ομάδα καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Μας κούρασε όλη αυτή η παραφιλολογία και κάθε φορά να πρέπει να αποδεικνύουμε αυτό που κάνουμε.

Τρία χρόνια εκτός από τον κόσμο που αγοράζει το εισιτήριο του, τους κατόχους διαρκείας και τους χορηγούς, ένα ευρώ δεν έχει μπει στην ομάδα. Κανένας άλλος. Όποιος θέλει να κάνει την κίνηση του ας την κάνει πολύ γρήγορα ή αλλιώς ας σωπάσει για πάντα.

Θα πρέπει εντός δέκα ημερών να δει τα στοιχεία τα οικονομικά, να ενημερωθεί για τα πάντα. Έτσι και αλλιώς, όμως, εμείς μόνοι μας θα δώσουμε τα στοιχεία στην δημοσιότητα για να φανεί τι έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα ζητήσω κάποιο αντίτιμο αναλαμβάνοντας και τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί επί των ημερών μου. Άλλα χρέη για τα οποία δεν ευθυνόμαστε εμείς δεν θα πληρωθούν».