Νίκη μισή άνοδο πέτυχε η Καρδίτσα στο χθεσινό ντέρμπι κόντρα στον Τρίτωνα, διότι το σύνολο του Δημήτρη Λιόγα ανέβηκε στο 20-1 και πλέον δεν την σταματά τίποτα από την κατάληψη της πρώτης θέσης της Α2, που θα της δώσει το δικαίωμα ανόδου στην Basket League. Θυμίζουμε ότι η διοίκηση των Θεσσαλών είχε απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να κατακλύσει το νέο κλειστό της πόλης ενόψει της κομβικής αυτής αναμέτρησης. Οι Καρδιτσιώτες ανταποκρίθηκαν σε αυτήν την πρόσκληση, με συνέπεια να σπρώξουν την ομάδα τους σε αυτήν την αγχωτική πλην πολυπόθητη επικράτηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καρδίτσας: Ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στο φίλαθλο κόσμο της Καρδίτσας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και βρέθηκε δίπλα στην ομάδα μας !!!
Η εικόνα του γεμάτου πανέμορφου γηπέδου της πόλης μας, ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, στέλνοντας το πιο ηχηρό μήνυμα: Η Καρδίτσα είναι ΕΔΩ και είναι έτοιμη να ζήσει ακόμη μεγαλύτερες στιγμές!!!
Χωρίς το χειροκρότημα και την υποστήριξη των φιλάθλων, τίποτε δεν θα ήταν εφικτό και η ομάδα, δίχως τον καλύτερο συμπαίκτη της, το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας και τις επιχειρήσεις της που στέκονται στο πλευρό της, δεν θα είχε καταφέρει να φτάσει τόσο κοντά στην πραγματοποίηση ενός μεγάλου ονείρου !!!
Η Καρδίτσα το κέρδισε, η Καρδίτσα το αξίζει !!! Σας ευχαριστούμε !!!
Τα καλύτερα έρχονται