Ο ΑΣ Καρδίτσας με τις 22 νίκες σε 24 αναμετρήσεις είναι και “με τα δύο πόδια” στην Α1 της επόμενης σεζόν. Επομένως οι διοικούντες της ομάδας έχουν αρχίσει ήδη να προετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν και γι’ αυτόν τον λόγο μάλιστα ζητούν την παρουσία φιλάθλων, χορηγών και επιχειρηματιών στο ξενοδοχείο “ΚΙΕΡΙΟΝ”, όπου θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα με στόχο την συμμετοχή της ομάδας στην Μπάσκετ Λιγκ. Το φλέγον θέμα θα είναι η μετατροπή της Καρδίτσας σε ΚΑΕ, ενώ θα γίνει αναφορά και στην οργάνωση της ομάδας για την επόμενη χρονιά. Τέλος κι ο ηγέτης  της ομάδας Γιάννης Μπορούσης θα παρευρίσκεται εκεί με στόχο να μοιραστεί εμπειρίες του και να γίνει αρωγός και ο ίδιος σε αυτήν την προσπάθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανοικτή συνάντηση σήμερα για την επόμενη ημέρα του ΑΣΚ
Με την επίτευξη του στόχου της απευθείας ανόδου του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας να μοιάζει ολοένα και πιο κοντά, ξεκινούν οι προετοιμασίες για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του συλλόγου, τη συμμετοχή του στη Basket League.
To πρώτο αλλά πολύ σημαντικό βήμα, είναι η συνάντηση που θα γίνει σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου στις 7.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ» με θέμα την επόμενη ημέρα του Α.Σ.Καρδίτσας. Ο σχεδιασμός της δημιουργίας της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας, η ανάλυση του σχεδίου για το επόμενο διάστημα, η οργάνωση της ομάδας σε επαγγελματικά πρότυπα, αλλά και η συμμετοχή της πόλης σε αυτή τη νέα μεγάλη προσπάθεια, είναι τα βασικά σημεία της συνάντησης, στην οποία προσκεκλημένοι είναι τόσο οι φορείς, όσο και οι επιχειρήσεις που στηρίζουν την ομάδα και αποτελούν μαζί με τους φιλάθλους, τον καλύτερο «συμπαίκτη» σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.
Η διοίκηση του Α.Σ.Κ. θα αναλύσει το σχέδιο για τη μετάβαση στο επόμενο επίπεδο, ενώ ο μεγάλος Γιάννης Μπουρούσης θα είναι κι αυτός παρών, μεταφέροντας τις πολύτιμες εμπειρίες του, αλλά και τη διάθεσή του να είναι κοντά σε αυτή την προσπάθεια.
Η διοίκηση του Α.Σ.Καρδίτσας καλεί όλους τους φιλάθλους και επιχειρηματίες να βρεθούν στη συνάντηση που θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης στις 7.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ», σε μια συνάντηση ενημέρωσης και διαλόγου.