Το Ψυχικό προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Α2 Εθνικής, όπου θα αντιμετωπίσει το Παγκράτι στις 9 Οκτωβρίου.

Αύριο θα μετρήσει δυνάμεις απέναντι στην ΑΕΚ και θα αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες απέναντι στην «βασίλισσα». Ο Τρίτωνας θα είναι ο επόμενος και τελευταίος αντίπαλος το ερχόμενο Σάββατο σε ακόμα ένα δυνατό φιλικό, από το οποίο θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα για την Α.Ε.Ψ.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Με τρία πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια, ολοκληρώνει την προετοιμασία της η ομάδα μας εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στο Ψυχικό, με αντίπαλο το Παγκράτι.

Στο πιο πρόσφατο από αυτά , η ΑΕΨ αντιμετώπισε την ομάδα της Ερυθραίας στην έδρα της, σε ένα παιχνίδι που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, και ο σύλλογός μας χαίρεται που συνεισέφερε σε αυτή τη δράση.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην αξιέπαινη πρωτοβουλία της ομάδας του Πανερυθραϊκού, που δείχνει ότι ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να ενώνει και να προσφέρει σε πολλά επίπεδα στην κοινωνία.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι είναι με την ΑΕΚ την Πέμπτη 30/9 , σε ένα πολύ δυνατό τεστ απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Το τελευταίο φιλικό , θα λάβει χώρα αντίστοιχα το Σάββατο 2/10, με την φιλόδοξη ομάδα του Τρίτωνα , η οποία έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις για την επερχόμενη περίοδο.»

Tags:
Ψυχικό