Σειρά φιλικών παιχνιδιών στο πλαίσιο της προετοιμασίας του εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στην Α2 Ανδρών ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/9) ο Χαρίλαος Τρικούπης, που θα δώσει 5 αγώνες με αρμάδες του πρωταθλήματός του.

Συγκεκριμένα, η αγωνιστική του δράση θα εκκινήσει στις 22/9 κόντρα στον ΑΟ Αγρινίου, ενώ στις 25 και 26 του μήνα θα αντιμετωπίσει σε back to back ματς τους ΑΟ Παγκρατίου και Πανερυθραϊκό.

Τέλος, στις 29 Σεπτεμβρίου και στις 2 Οκτωβρίου θα παίξει δις με τον Κόροιβο σε Μεσολόγγι και Αμαλιάδα, στα 2 τελευταία τους παιχνίδια πριν την έναρξη της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το πρόγραμμα των φιλικών που θα δώσει η ομάδα μας τις επόμενες ημέρες.

Οι δύο εντός έδρας αγώνες (22.09 με Αγρίνιο & 29.09 με Κόροιβο) θα είναι ανοικτές για το κοινό.

Οδηγίες

Οι ενήλικοι (18 και άνω) θα πρέπει να έχουν μαζί τους, σε ψηφιακή μορφή ή τυπωμένο, το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο κ.λ.π.).

Οι ανήλικοι 13 έως 17, θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό PCR TEST 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών, πριν από τον εκάστοτε αγώνα

Οι ανήλικοι έως και 12 ετών, επιτρέπεται να εισέλθουν στο γήπεδο και με αρνητικό self test, που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα»