Η Καρδίτσα υποδέχεται το Σάββατο (20/11, 17:00) το Μαρούσι για την 7η αγωνιστική της Α2 και δεν βλέπει κάτι άλλο από τη διατήρηση του αήττητου στο πρωτάθλημα

«Είναι ένας κρίσιμος αγώνας, απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να έχει κάνει ήττες, όμως είναι πάντοτε πολύ επικίνδυνη», τονίζει ο Στέλιος Χάλαρης. «Ειδικά η περιφερειακή γραμμή της είναι πολύ δυνατή, ενώ παίζουν χρόνια μαζί και με τον ίδιο προπονητή. Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι, θέλουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και με τη βοήθεια του κόσμου, όλα θα πάνε καλά».

Ο φόργουορντ του ΑΣΚ έκανε επίσης την εκτίμησή του για το πρωτάθλημα της Α2, καθώς και για το ξεκίνημα της ομάδας του. «Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και αυτό αποδεικνύεται από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Ομάδες που ενισχύθηκαν πολύ, βλέπουμε ότι έχουν αρκετές ήττες, κάτι που δίνει άλλο χρώμα στην κατηγορία. Για εμένα, το Μεσολόγγι σίγουρα δεν έχει ξεκινήσει καλά, όμως έχει την ποιότητα και μπορεί πολύ σύντομα να δούμε μια διαφορετική ομάδα. Θετική έκπληξη η Ελευθερούπολη, που έχει νικήσει στην έδρα της πολύ δυνατούς αντιπάλους όπως ο Τρίτωνας και το Μεσολόγγι και αυτό την κατατάσσει στις ομάδες που θα διεκδικήσουν υψηλούς στόχους», τόνισε ο Χάλαρης.

«Σίγουρα, τις πέντε πρώτες αγωνιστικές είχαμε ένα βατό πρόγραμμα, όμως κι εμείς δείξαμε πως μπορούμε να παρουσιάσουμε πραγματικά καλό μπάσκετ. Παίζουμε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος σε υψηλούς ρυθμούς με γρήγορο μπάσκετ κι αυτό είναι κάτι που το χτίσαμε μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις. Ο επόμενος μήνας έχει σαφώς πιο δύσκολα ματς, όμως είμαστε έτοιμοι και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε».

Ο Χάλαρης σχολίασε ακόμα και την εμπειρία του να έχει συμπαίκτη τον Γιάννη Μπουρούση: «Είναι η πρώτη φορά που έχω συμπαίκτη ένα τόσο μεγάλο αθλητή. Είναι τιμή για μένα και την ομάδα και όλοι μας προσπαθούμε να τον πλαισιώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Για την αγωνιστική του αξία τα λόγια είναι περιττά, το πιο σημαντικό όμως είναι πως ο ίδιος με την προσωπικότητα και την εμπειρία του προσπαθεί να μας βοηθήσει και να μας υποστηρίξει όλους».

* Η Καρδίτσα ανακοίνωσε επίσης ότι η είσοδος για τους φιλάθλους κάτω των 18 ετών θα είναι ελεύθερη, όπως και στους προηγούμενους εντός έδρας αγώνες.