Ο Φίλιππος Βέροιας είχε ένα ξεκούραστο μεσημέρι, αφού επικράτησε πολύ άνετα της ουραγού Δάφνη Δαφνίου με 79-37, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών.

 

Σε αυτό το παιχνίδι, ο Ντίνος Καλαμπάκος έκανε το ντεμπούτο του ως προπονητής της Μακεδονικής ομάδας, ξεκινώντας με το δεξί τη νέα του θητεία στη Βέροια και, μάλιστα, με τον εμφατικό τρόπο του +42 διαφορά, έστω κι αν αντίπαλός του ήταν η ομάδα της Δάφνης που δεν έχει νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Ο 57χρονος τεχνικός αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα της Δάφνης για αυτήν τη δύσκολη και απαιτητική σεζόν που διανύουν και στη συνέχεια μίλησε για τη συνέχεια του Φίλιππου σε αυτή τη σεζόν: «Καταρχήν συγχαρητήρια στα παιδιά απ’ τη Δάφνη για την προσπάθεια που κάνουνε όλη τη χρονιά. Δεύτερον, ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει για τον Φίλιππο είμαι εγώ. Είμαι πάρα πολύ «φρέσκος» στην ομάδα, τώρα γνωρίζομαι με τους παίκτες, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια. Μένουν ακόμη 6 παιχνίδια, το μοναδικό που μπορούμε να πούμε και να υποσχεθούμε κιόλας είναι ότι θα προσπαθήσουμε. Και πρέπει να το υποσχεθούμε στους εαυτούς μας πάνω απ’ όλα. Η προσπάθεια συνεχίζεται, καθημερινότητα θα υπάρχει και θα είναι για ‘μας να γινόμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε και προλαβαίνουμε. Στο τέλος θα κάνουμε τη σούμα μας».

 

Τέλος, αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει ο ίδιος με τους παίκτες: «Προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα, προσπαθώ να γνωριστώ με τα παιδιά. Πιο πολύ συνεννοούμαστε για το τι κάνει ο καθένας καλύτερα, παρά ψάχνω να το βρω μόνος μου, για να δώσουμε κομμάτια και πράγματα στον καθένα που είναι καλός και να τα αξιοποιήσουμε όσο μπορούμε. Καταλαβαίνουμε ότι όλοι βρισκόμαστε σε κίνδυνο και αυτό μας ενώνει. Να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα»