Θλίψη στη Βέροια προκάλεσε ο θάνατος του Αριστοτέλη Σιδηρόπουλου, προέδρου της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί». Ο Φίλιππος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, εκφράζοντας την οδύνη του για το χαμό ενός πιστού φίλου και συνεργάτη του συλλόγου της Ημαθίας.

Η ανακοίνωση του Φίλιππου:

«Η ΔΕ και σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ εκφράζουν την οδύνη τους για τον χαμό του Αριστοτέλη Σιδηρόπουλου. Ο πρόεδρος της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» αποτέλεσε διαχρονικά έναν από τους πιο πιστούς φίλους και συνεργάτες του τμήματός μας.

Η απουσία του αφήνει ένα τεράστιο κενό στην κοινωνία της πόλης μας και όχι μόνο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

ΝΙΚΑΪ, Ο ΤΥΧΕΡΟΣ

Στο μεταξύ, ο σύλλογος της Βέροιας έκοψε το μεσημέρι της Τρίτης (4/1) τη βασιλόπιτα του 2022, με τυχερό τον νεαρό Θανάση Νικάι. «Δυστυχώς, χωρίς επισημότητες και υπό τους περιορισμούς που επιβάλλει το πρωτόκολλο προστασίας από τον covid19 σε μια μίνι, σεμνή εκδήλωση, τηρήθηκε το έθιμο χωρίς να λείπουν τα χαμόγελα και η θετική διάθεση. Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες, όλων των ομάδων, με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς. Ευχαριστούμε τον χορηγό της ομάδας LIDO για την ευγενική προσφορά της βασιλόπιτας και την δωροθεσία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.