Πέρα από την ενίσχυση του ρόστερ του με παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 (όπως ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης), ο Φίλιππος Βέροιας φροντίζει να διατηρεί και τον πυρήνα των νεαρών παικτών που έχει στο σύλλογο. Δύο εξ αυτών είναι ο Σπύρος Γιαντσιδιώτης και ο Θανάσης Νικάι, οι οποίοι θα παίζουν την επόμενη σεζόν στους Βεροιώτες.

Ο Γιαντσιδιώτης αγωνίστηκε την προηγούμενη χρονιά για 11 αγώνες στην Α2 με τον Φίλιππο, αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες. Ο Νικάι επέστρεψε έπειτα από ένα χρόνο δανεισμού στους Διόσκουρους Κοζάνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με χαρά ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τους Θανάση Νικάι και Σπύρο Γιαντσιδιώτη. Οι 2 αθλητές αποτελούν το νέο αίμα και ταυτόχρονα τη βάση πάνω στην οποία φιλοδοξούμε να στηριχτεί η αυριανή μέρα της ομάδας μας.

Ο Θανάσης, ο οποίος ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα της ανδρικής ομάδας την τελευταία διετία, έχει μόλις τελειώσει το Λύκειο (2003) και με ύψος 1.87 αγωνίζεται στη θέση του SG. Την περασμένη σαιζόν στην Α2 πήρε ήδη το βάπτισμα του πυρός, αγωνιζόμενος κατά μέσο όρο για 3,15 λεπτά σε 11 παιχνίδια.

Ο Σπύρος, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της ομάδας τα τελευταία 3 χρόνια, αγωνίστηκε πέρσι με μονοετή δανεισμό στην ομάδα των Διόσκουρων Κοζάνης, συνδυάζοντας το μπάσκετ με τις σπουδές του. Έχει γεννηθεί το 2002 και με ύψος 2.02 αγωνίζεται ως SF/PF.

Φέτος, επιστρέφει στην ομάδα μας με σκοπό να ενταχθεί πλήρως στο πρόγραμμα, να δουλέψει σκληρά και να διεκδικήσει το χρόνο που του αναλογεί. Ευχόμαστε στα 2 νεαρά παιδιά μας να είναι υγιή, να διδαχθούν από τους μεγαλύτερους συμπαίκτες τους, να έχουν υπομονή και στοχοπροσήλωση, να μη σκύβουν το κεφάλι, να χαρούν το μπάσκετ και να είναι έτοιμοι να αρπάξουν από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που σίγουρα θα τους δοθούν.

Θανάση & Σπύρο, να θυμάστε ότι είστε το μέλλον της ομάδας μας και να γνωρίζετε ότι είστε πολύ τυχεροί που ανδρώνεστε μπασκετικά σ’ ένα περιβάλλον που αγκαλιάζει και υποστηρίζει τα νέα παιδιά».