Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή που είχε κάνει ο Απόλλωνας Πάτρας για κακή συμμετοχή του Χολαργού στην Α2! Οι Πατρινοί ενημερώθηκαν προφορικά από το Ανώτατο Συμβούλιο για το «όχι». Οι «μελανόλευκοι», όμως, δεν δείχνουν να παραδίδουν τα όπλα. Οι Πατρινοί έλεγαν ότι περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους την επίσημη απόφαση για να προχωρήσουν σε κάποια άλλη κίνηση και να προσπαθήσουν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να δικαιωθούν.

Αυτό, όμως, δύσκολα θα γίνει, καθώς πέρα από το ΑΣΕΑΔ, «όχι» είχε πει προ του Ανώτατου Συμβουλίου και η ΕΟΚ στην αντίστοιχη ένσταση που είχαν κάνει οι «μελανόλευκοι» στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για τον Χολαργό.

Ο Απόλλωνας είχε ζητήσει να μην επισημοποιηθεί η άνοδος του Χολαργού στην Α1. Οι Πατρινοί έλεγαν ότι η ομάδα της Αθήνας έπαιζε αντικανονικά στη Α2 επειδή δεν ήταν νομότυπη η συγχώνευσή της με την ΑΕ Λιβαδειάς πριν από 2 χρόνια. Τα αιτήματα και οι ενστάσεις και οι προσφυγές τους, όμως, έπεσαν στο κενό ως τώρα. Ετσι οι Αθηναίοι μένουν στην Α1 αν και οι «μελανόλευκοι» λένε ότι τίποτα δεν τελείωσε ακόμα και θα εξετάσουν όλα τα μέσα που τους δίνουν οι νόμοι για να διεκδικήσουν το δίκιο τους.