Χαμός έχει γίνει με τους συμπολίτες Διαγόρα Δρυοπιδέων και Αιγάλεω. Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, που δεν θέλει να ανέβει στην Basket League, φέρεται να ήθελε συγχώνευση με το Αιγάλεω και να παίξουν ως μια ομάδα στην Α2.

Ελα, όμως, που αυτό δεν πρόκειται να γίνει.

Ο χρηματοδότης του «Σίτι» και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αντώνης Τιρτιράκης, διέψευσε τα σενάρια αυτά, καθώς είπε ότι η ομάδα δεν πάει πουθενά και θα παίξει στην Β’ Εθνική.

Το σενάριο που ανέφερε ότι ο Διαγόρας Δρυοπιδέων ήθελε την συγχώνευση με το Αιγάλεω είχε χθες νέο επεισόδιο. Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο χρηματοδότης του Διαγόρα, Γιαννούλης Καλλίλας, θα έχει τη Δευτέρα (15/6) συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης για το θέμα της ανακαίνισης του κλειστού «Τάσος Βενέτης», σε μια προσπάθεια η νέα ομάδα να έχει μια πιο σύγχρονη έδρα.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και βασικός χρηματοδότης του τμήματος μπάσκετ, του Αιγάλεω, Αντώνης Τιρτιράκης πήρε επίσημη θέση για το θέμα. Ο Τιρτιράκης ξεκαθάρισε ότι η ομάδα θα παίζει στη νέα αγωνιστική περίοδο στην Β’ Εθνική, δείχνοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει συγχώνευση με τον Διαγόρα και δημιουργία μιας νέας ομάδας που θα αγωνίζεται στην Α2 στη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η δήλωση του Αντώνη Τιρτιράκη:

«Εγώ, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και βασικός χρηματοδότης της φετινής αντρικής ομάδας Αιγάλεω Α.Ο., δηλώνω ότι, η ομάδα μας θα αγωνιστεί την επομένη χρονιά στη Β’ Εθνική κατηγορία. Μοναδική περίπτωση να παίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία (Α2) θα είναι ΜΟΝΟ σαν καλύτερη τρίτη ομάδα και των δύο ομίλων, θέση που κατέκτησε με πολύ ιδρώτα και πολλά έξοδα. Τέλος θα ήθελα να ενημερώσω κάθε ενδιαφερόμενο ότι καμία συνάντηση με κανέναν υποψήφιο επενδυτή δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Υ.Γ.: Με την αξιοπρέπεια και την ιστορία του συλλόγου δεν θα παίζει κανένας και όσοι μιλάνε αυθαίρετα για συγχώνευσή με άλλο σύλλογο, το κάνουν μόνο για να πλήξουν την ιστορία του συλλόγου και τη δική μας αξιοπρέπεια.

Με τιμή, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αιγάλεω Α. Ο.

Αντώνης Τιρτιράκης»