Καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στο Ανατόλια. Ήταν μια σπουδαία και σημαντική νίκη για εμάς για πολλούς λόγους!! Αρχικά είμαστε μια νέα ομάδα και θα χρειαστούμε χρόνο για να βελτιωθούμε ομαδικά, επειδή όμως το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει και δεν υπάρχει περιθώριο χρόνου ξέραμε πως ειδικά μέσα στην έδρα μας πρέπει να κερδίσουμε με κάθε τίμημα! Η προσπάθεια όλων ήταν αυτή που μας χάρισε την πρώτη μας σπουδαία αλλά και ιδιαίτερα ψυχωτική ΝΙΚΗ!!!!

Πριν το ματς ο κόουτς Κουτρούλιας ζήτησε και δούλεψε όλη την εβδομάδα στο να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί και σφιχτοί στην άμυνα. Με βάση αυτό μας είπε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει να φάμε μέχρι 65 και τα καταφέραμε! Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Χρήστος ο Ξύδης που ήρθε από τον πάγκο και έδωσε ανάσες και λύσεις κυρίως επιθετικά σε ένα σημείο όπου η ομάδα είχε κολλήσει! Εκείνη την στιγμή και σε ένα γεμάτο γήπεδο οι οπαδοί μας, μας στήριξαν παρόλο που ήμασταν 13 πόντους πίσω. Μας έδωσαν ώθηση και βοήθησαν πολύ ψυχολογικά την ομάδα!

Όπως και πέρσι που παραμείναμε αήττητοι στο γήπεδο μας και αυτό μας κράτησε ψηλά και μας χάρισε την άνοδο έτσι και φέτος σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα η έδρα μας θα είναι η σταθερά μας, γιατί και σε ψυχολογικό επίπεδο θα μας δυναμώνει αλλά και βαθμολογικά θα μας κρατάει εντός των στόχων μας που είναι η σωτηρία.

Σε αυτό το σημείο και επειδή είναι η δεύτερη χρόνια μου στην ομάδα πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας. Χτες ακόμα και όταν χάναμε, μείνανε δίπλα μας, μας στήριξαν και μας έδωσαν τον παλμό για να κάνουμε την ανατροπή. Με τέτοιο κόσμο δίπλα μας μόνο ωραία πράγματα μπορούν να συμβούν στο Μετς!

Το πρωτάθλημα είναι παρά πολύ ανταγωνιστικό και έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για φαβορί είτε για άνοδο είτε για πτώση. Θα παίξει ρόλο ποιες ομάδες θα παραμείνουν υγιείς και πλήρεις γιατί σε έναν μαραθώνιο όπως είναι το πρωτάθλημα θα χρειαστείς όλους τους παίχτες που διαθέτεις για να τα καταφέρεις!

Εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία πάνω απ’ όλα και στην ομάδα μου όπου θα παλέψει στην κατηγορία να καταφέρει τους στόχους της αλλά μαζί με αυτό να καταφέρει να παίζει και ένα ελκυστικό και ενδιαφέρον μπάσκετ γι όλους!

Παράλληλα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στο basketblog.gr που δίνει τη δυνατότητα σε εμάς, τους παίκτες της Α2 να εκφραζόμαστε μέσω αυτής της νέας στήλης και δίνει όλο και περισσότερο χώρο στην κατηγορία.

Photo Credits: Yiota Breki