Στη λίστα των ομάδων που στέκονται στο πλευρό των παικτών τους καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας, προσθέστε και την Ελευθερούπολη. Οι παίκτες της καβαλιώτικης ομάδας εξέδωσαν μάλιστα σχετική ανακοίνωση, μέσω της οποίας ευχαρίστησαν τη διοίκηση για τη βοήθεια που τους παρέχει από την ημέρα που διακόπηκε το πρωτάθλημα της Α2.

Η ανακοίνωση των παικτών της Ελευθερούπολης:

«Στις μέρες που διανύουμε η κοινωνία γενικότερα και ο αθλητισμός μας ειδικότερα δέχονται σημαντικό πλήγμα. Οι αθλητές ανδρικού τμήματος του Γ.Σ.ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ νιώθουμε την υποχρέωση και την ανάγκη να κάνουμε σε όλους γνωστό πως η διοίκηση του σωματείου για το οποίο αγωνιζόμαστε βρίσκεται κοντά σε εμάς και τις οικογένειές μας και συνδράμει με όλους τους δυνατούς τρόπους, ειδικά στο οικονομικό τομέα. Με την ανακοίνωση μας αυτή θα θέλαμε να επαινέσουμε,να επικροτήσουμε αλλά προπάντων να ευχαριστήσουμε την διοίκηση για τη στάση της αυτή.

Τέλος ευχόμαστε από καρδιάς, τόσο στους ανθρώπους της διοίκησης αλλά και σε όλο το κόσμο ΚΑΛΈΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΓΡΉΓΟΡΗ ΕΠΆΝΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΎΣ ΧΏΡΟΥΣ. Με εκτίμηση οι αθλητές της ομάδος!!».