Ενέργεια άξια αναφοράς. Ο Απόλλωνας Πατρών, μετά τις νέες κυβερνητικές αποφάσεις, θέτει σε επαναλειτουργία τις εγκαταστάσεις του και είναι έτοιμος να φιλοξενήσει δωρεάν όλα τα παιδιά της Πάτρας άνω των 13 ετών που θέλουν να αθληθούν, τηρώντας φυσικά πάντα τα απαραίτητα μέτρα διασφάλισης της δημόσιας υγείας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Οι Εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Απόλλων Πάτρας επανέρχονται σε λειτουργία από την Τρίτη 19 Μαΐου και προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ ΑΘΛΗΣΗ σε παιδιά άνω των 13 ετών.

“Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας και σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες υγειονομικές οδηγίες του ΕΟΔΥ, την Τρίτη θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των αναπτυξιακών τμημάτων για παιδιά άνω των 13 ετών. Οι προπονήσεις θα γίνονται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα λειτουργίας των αθλητικών χώρων.

Στο πλαίσιο επαναλειτουργίας του γηπέδου πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά απολύμανση όλων των αθλητικών χώρων από εξειδικευμένο συνεργείο με τη χρήση των ενδεδειγμένων και πιστοποιημένων προϊόντων, ενώ και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων προβλέπεται η τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και ασφαλείας. Ο Απόλλωνας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι Ελληνικές οικογένειες και με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη, με την επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ άθληση για όλα τα παιδιά άνω των 13 ετών στις εγκαταστάσεις του. Η προσφορά αυτή ισχύει για όλους, για τους αθλητές-αθλήτριες του Απόλλωνα αλλά και για όλα τα αγόρια και κορίτσια της Πάτρας που θέλουν να αθληθούν στο μπάσκετ και στο βόλεϊ. Η δωρεάν άθληση θα ισχύσει μέχρι και το πέρας της φετινής περιόδου (τέλος Ιουνίου).

Για περισσότερες πληροφορίες καθημερινά στη γραμματεία των ακαδημιών από 18:00 έως 20:00 και στο τηλέφωνο 2610 871926.

Η άθληση είναι ζωή!

Επιστρέφουμε στο γήπεδο, μένουμε ασφαλείς!

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά!”»