Δύο από τις ομάδες που έχουν κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α2, κοντράρονται το προσεχές Σάββατο (27/11, 17:00) στην Ελευθερούπολη. Ο λόγος φυσικά για την Ελευθερούπολη και το Ψυχικό, δύο ομάδες που δείχνουν επίσης ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση με τις πρόσφατες εμφανίσεις τους. Ο Διονύσης Σκουλίδας μπορεί να το επιβεβαιώσει…

«Θεωρώ ότι είμαστε πάρα πολύ καλά, ψυχολογικά κυρίως. Είμαι 100% έτοιμοι για το επόμενο ματς. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει παιδιά με τεράστια ευκαιρία. Πρέπει να τρέξουμε, να δείξουμε την ενέργεια που δείχνουμε κάθε Σάββατο. Εφόσον γίνεται αυτό μπορούμε να κερδίζουμε κάθε Σάββατο», τόνισε μεταξύ άλλων ο φόργουορντ της Ελευθερούπολης, στις δηλώσεις που έκανε ενόψει του μεθαυριανού αγώνα στη σελίδα της καβαλιώτικης ομάδας στο Facebook.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο της σαββατιάτικης αναμέτρησης ο ΓΣΕ θα βραβεύσει την ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης στην πυγμαχία, Βασιλική Σταυρίδου, καθώς και τον προπονητή της στους Μαχητές Ελευθερούπολης και στην Εθνική, Παναγιώτη Καρανικολή.

Παρακολουθήστε ολόκληρες τις δηλώσεις του Σκουλίδα στο παρακάτω video: