Ο Κόροιβος ήταν αναμφίβολα μία από τις ομάδες που φαινόταν πως θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη φετινή Α2. Παίκτες, οι οποίοι έχουν γευτεί την επιτυχία στο παρελθόν σε συνδυασμό με νεαρούς ανερχόμενους παίκτες δημιουργούσαν ένα εξαιρετικό μείγμα, ικανό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι εξελίξεις όμως δεν είναι αυτές που περίμεναν άπαντες στην ομάδα και το πρόβλημα δεν είναι αγωνιστικό αλλά οικονομικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, ήδη έχει ζητηθεί από τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Καραγιάννη, να «κόψει» δύο παίκτες από την ομάδα, προκειμένου να εξοφληθούν οι παίκτες, μιας και τα οικονομικά της ομάδας βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση. Ο έμπειρος τεχνικός παρόλα αυτά δεν είναι θετικός σε μία τέτοια προοπτική, με δεδομένο μάλιστα πως μιλάμε για ένα αρκετά καλό ρόστερ και ενώ υπήρχε η αρχική προοπτική για μία ακόμα μετεγγραφική ενίσχυση, κάτι που με τα σημερινά δεδομένα φαντάζει ως άπιαστο όνειρο. Αν δεν προχωρήσει αυτό το σενάριο, τότε υπάρχει και plan b από τη διοίκηση που είναι να προταθεί στους παίκτες να πάρουν ένα μέρος των οφειλών τους και τα υπόλοιπα σε βάθος χρόνου, κάτι το οποίο όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει αποδεκτό από την πλευρά των παικτών.

Ήδη μάλιστα υπάρχουν παίκτες οι οποίοι αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους σε ομάδες της Basket League, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα θα αποδυναμωθεί αισθητά αν αυτό προχωρήσει σε μαζικό βαθμό.

Δεδομένα επίσης το μέλλον του Νίκου Καραγιάννη δεν είναι σίγουρο, με τον έμπειρο τεχνικό να αδυνατεί να δουλέψει στις υπάρχουσες συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα. Τα πράγματα αυτή τη στιγμή στην ομάδα της Αμαλιάδας είναι ρευστά και το basketblog.gr θα σας μεταφέρει άμεσα τις όποιες εξελίξεις υπάρχουν.