Η Ελευθερούπολη κέρδισε το μεγάλο ματς της ημέρας με το Ψυχικό και μάλιστα πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ (80-74). Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην είναι ικανοποιημένος από την 5η σερί νίκη της ομάδας του, η οποία προελαύνει στην Α2.

«Ήταν απλώς μία νίκη και τίποτα παραπάνω. Είναι πάρα πολύ δύσκολη ομάδα το Ψυχικό, είναι διαφορετικός ο τρόπος παιχνιδιού του και έπρεπε να προσαρμοστούμε σε αυτό. Δεν πήγαμε πολύ καλά, αλλά περιορίσουμε τη δημιουργία τους. Νομίζω ότι βγάλαμε ενέργεια και νικήσαμε δίκαια. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Σταύρο Τουτζιαράκη, που δεν ήταν να παίξει, αλλά έπαιξε 35 λεπτά. Το λέω και να ανατριχιάζω. Οι μικροί πρέπει να παίρνουν παράδειγμα», τόνισε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

ΡΕΜΕΝΤΕΛΑΣ: «ΜΑΣ ΤΙΜΑΕΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ»

Ο Γιώργος Ρεμεντέλας είπε από τη μεριά του μεταξύ άλλων: «Η Ελευθερούπολη είναι δυσκολοκατάβλητη με τον τρόπο παίζει εδώ πέρα, ένα transition παιχνίδι και πολύ καλούς σουτέρ. Αυτό ήταν σημείο-κλειδί και δεν καταφέραμε να τους περιορίσουμε σε αυτό το κομμάτι. Ήταν και μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, ο Παπανικολάου και ο Αθανασούλας έσφιξαν τα δόντια και έπαιξαν. Τους βγάζω το καπέλο. Μας τιμάει που μαζέψαμε στο τέλος το σκορ. Δίναμε εύκολα καλάθια, είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση. Είναι ένας μαραθώνιος. Προχωράμε».

Παρακολουθήστε αναλυτικά τις δηλώσεις των δύο προπονητών στα videos που ακολουθούν: