Τη συνέχιση της συνεργασίας με την Ευρωκλινική Αθηνών ανακοίνωσε ο Πανερυθραϊκός. Ο σύλλογος της Νέας Ερυθραίας θα έχει και τη σεζόν 2021-22 πρόσβαση στην Ευρωκλινική Παίδων, μέσω της «Κάρτας Προνομίων Kids» του Ομίλου Ευρωκλινικής, που θα παρέχει στους μικρούς μας αθλητές μοναδικά προνόμια!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών, λοιπόν, ο Φώτης Τσούκας θα είναι και την προσεχή αγωνιστική περίοδο ο επίσημος γιατρός του Πανερυθραϊκού.

Η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού:

«Συνεχίζεται η στρατηγική συνεργασία του Πανερυθραϊκού με την Ευρωκλινική Αθηνών! 

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ, έπειτα από ένα χρόνο αγαστής και ανεκτίμητης συνεργασίας με τον Όμιλο Ευρωκλινικής, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη συνέχιση της συμπόρευσής μας και για την προσεχή σεζόν 2021-2022.

Με μοναδικό μας μέλημα την προστασία και τη θωράκιση της Υγείας ΟΛΟΥ του Συλλόγου, τα παιδιά της Ακαδημίας μας θα έχουν ΚΑΙ φέτος πρόσβαση στην Ευρωκλινική Παίδων, μέσω της «Κάρτας Προνομίων Kids» του Ομίλου Ευρωκλινικής, που θα παρέχει στους μικρούς μας αθλητές μοναδικά προνόμια!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, ο Διευθυντής Ορθοπεδικός – Ευρωκλινική Αθηνών, κ. Φώτης Τσούκας, θα είναι και την προσεχή Αγωνιστική Περίοδο ο Επίσημος Ιατρός του Πανερυθραϊκού.

Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο Ευρωκλινικής για τη στήριξη και την ξεχωριστή συνεργασία και συνεχίζουμε ΜΑΖΙ για να πάμε τον Πανερυθραϊκό ακόμη πιο ψηλά».